Сергій Таран

Вчора відбулися останні матчі першої групи на ESL Pro League Season 15. У плей-офф пройшли Ninjas in Pyjamas, fnatic та Entropiq. Ми змогли передбачити дві команди із трьох, які пройшли далі.

Looking For Org програли всі матчі у групі, але хлопці боролися, місцями показували хорошу гру та зіграли так, як від них очікували. А ось G2 можна по праву назвати головним розчаруванням у Group A. Самураї змогли виграти лише перший матч у LFO (2:0) і гру, що нічого не означає, проти NiP (2:0). Але важливі матчі колектив Ніколи NiKo Ковача провалив і як результат, другий сезон поспіль не виходить із групи.

За рейтингом 2.0 найкращим гравцем є Аурімас Bymas Піпірас (1.28), але, на нашу думку, найкращим у групі був Фредрік REZ Стернер (1.27). Швед у кожному матчі був лідером своєї команди, що дозволило їй вийти із групи з першого місця. Також REZ виграв вісім клатчів із восьми.

Найгіршим гравцем Group A можна назвати будь-якого представника Looking For Org, але це неправильно, тому що у хлопців зовсім інший рівень гри порівняно з їхніми супротивниками. Але найгіршим у групі все одно буде гравець із Австралії, а саме Крістофер dexter Нонг (0.86). Капітан MOUZ є найслабшою ланкою в колективі та його заміна не за горами. Він часто випадає з матчів, приймає невірні рішення і має помітні проблеми зі стріляниною.

Ну а хайлайт групи А, що запам'ятовується, трапився в матчі G2 vs MOUZ. Коли на рахунку 13:15 на користь Мишок Франсуа AmaNEk Делоне зробив мінус три та виграв раунд для команди, що дозволило перенести зустріч на допи.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.