Софія Піхало

Гравець MOUZ Адам torzsiТоржас дав інтерв’ю репортерці Players Софії Піхало після перемоги на ESL Pro League Season 19.

Вітаю з перемогою. Як зараз почувається команда?

Дякую за привітання. Це неймовірне відчуття. Ми справді пишаємось і радіємо. Ми просто дуже задоволені прогресом, якого досягаємо на даний момент. Також у цьому турнірі програш однієї або двох мап є досить хорошим показником. Ми просто неймовірно щасливі і пишаємося. І так, ми знову чемпіони, це неймовірне відчуття.

Сьогодні ви не програли жодної мапи. Ти почувався дуже впевнено. Наскільки легко вам дався фінал?

Сьогодні ми були дуже впевнені. І ми намагалися зосередитися на собі, на своїх сильних сторонах. Я відчуваю, що вони також не дуже добре зіграли. Я не думаю, що вони грали якнайкраще. Тож я вважаю, що нам трохи пощастило. Але так, ми просто вийшли на гру настільки впевненими, наскільки могли. Ми показали, що можемо перемогти Vitality.

Тепер у вас є дві перемоги на Intel Grand Slam. Наступного разу ви будете грати в Далласі. Чого ми можемо очікувати від Mouz?

Ми не звертаємо уваги на Grand Slam. Я не думаю, що ми ще дуже близько до цього. Звичайно, наближається IEM Dallas, і якщо ми виграємо цей турнір і IEM Cologne, я думаю, ми це отримаємо.

Але ми не дуже акцентуємо увагу на цьому. Ми не говорили про це. Наразі це не в нашому полі зору. Ми спробуємо поїхати в Даллас максимально підготовленими і спробувати виграти. Але ми побачимо, що принесе майбутнє.

У нашому останньому інтерв’ю Jimpphat сказав нам, що ESL Pro League S19 був справді важливим турніром для Mouz. Це тому, що ви виграли його в попередньому сезоні?

Так, це тому, що ми виграли минулого разу. Крім того, нам дуже подобається тут грати. Це гарна країна. Це гарний острів. Нам подобається бути тут, на Мальті.

Для нас це теж важливо. Я думаю, що це перший випадок, коли одна організація виграла ESL Pro League двічі. Тож так, я просто радий, що зміг допомогти Mouz це зробити.

Ви відчуваєте себе піднесеними тут, на Мальті? Як сталася ця магія?

Ні, я б не сказав, що ми відчуваємо себе піднесеними. Це просто командна хімія. Нам дуже подобається проводити час тут.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.