Сергій Таран

CEO української кіберспортивної організації Natus Vincere Євген HarisPilton Золотарьов дав інтерв'ю видавництву The Washington Post, де розповів про кадрову політику клубу у майбутньому. Ми виділили найцікавіші моменти.

Золотарьов заявив, що клуб не працюватиме з гравцями, які живуть у Росії:

«Ми не збираємося працювати з людьми, які живуть у Росії та сплачують податки в РФ. У нас багато росіян, які роками грають за NAVI, і вони розуміють, що все, що відбувається на російському ТБ, — це марення. Я маю на увазі, вони це розуміють, бо проводять багато часу в Україні. Вони тут навчальний табір. Вони знають нас. … Проте ми не зможемо працювати з гравцями, які там житимуть та сплачуватимуть податки. Отже, ми готові допомогти переселити гравців, які не поділяють політику РФ»

Також, HarisPilton розповів які ростери можуть торкнутися змін:

«Я вірю, що всі наші основні склади залишаться незмінними. Ми обов'язково розформуємо пару дрібніших дисциплін, переважно мобільних. У нас є деякі проблеми з Dota 2, але вони не пов'язані з політичними позиціями чи політичними поглядами наших гравців чи їхньою національністю. …Але справа не в нашому списку; це більше про «Доту 2» у нашому регіоні загалом. Ми намагатимемося зберегти якомога більше дисциплін та гравців. Наскільки мені відомо, більшість наших гравців готові до переїзду»

Що буде з CS:GO складом:

«Ми сподіваємося, що збережемо цей склад, а російські гравці переїдуть»

Золотарьов про фінансовий стан NAVI:

«Добре те, що NAVI, ми з України, ми локомотив із СНД, але з погляду спонсорства, більшість наших партнерів із ЄС чи США. Тож із фінансами у нас все гаразд. Ми втратили лише одного партнера, і це було наше власне рішення…»

Нагадаємо, раніше xaoc розповів, як живе NAVI під час війни.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.