Сергій Таран

Після двох переможних матчів у першому і другому раунді PGL Major Antwerp 2022: Legends Stage CS:GO склад української організації NAVI зіграв проти Ninjas in Pyjamas за вихід в плей-офф турніру.

Першою картою було Inferno, яке вибрали шведи. Команди відіграли його досить дефолтно. NiP в атаці акцентували увагу на пленті А, виходячи під розкидку, тільки такий стиль став приносити раунди під кінець половини, що вивело колективи на рахунок 10:5 на користь NAVI. У захисті Ninjas in Pyjamas повністю провалилися, вони не могли приймати стандартні раунди від Народжених Перемагати, коли вони контактно виходили на точку.

На своєму піку NAVI почали досить впевнено і тільки коли у NiP з'явилося два AWP, шведи змогли нав'язувати боротьбу колективу зі Східної Європи. Далі Natus Vincere добре стартували за сторону захисту, але з часом Ninjas in Pyjamas стали знаходити фраги у «війні» за мзс і тим самим набирати бали. В один момент рахунок був 14:11 на користь Народжених Перемагати і здавалося, що їх перемога близька, але Ніпи продовжували активно використовувати центр карти, що дозволило їм взяти п'ять раундів поспіль і зрівнятися в серії.

Ancient визначив, хто пройде в плей-офф. Тут NAVI вирішили сильно не затягувати гру і виграли сторону захисту (13:2), а потім після програних перших двох раундів хлопці спокійно довели карту до своєї перемоги.

Підписуйтеся на наш Telegram та Twitter, щоб бути в курсі останніх новин зі світу ігр і кіберспорту!

Останні новини

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Players —  це сучасне медіа про український та світовий кіберспорт. Про ігри, гравців та для гравців. 

Зроблено в Києві з ❤️
Для новин, колонок та подкастів — news@players.com.ua
Реклама та робота з партнерами — adv@players.com.ua

Антон Мазай (Видавець та Технічний Директор) — anton@players.com.ua
Олексій Харченко (Видавець та Головний Редактор) — alex@players.com.ua
Сергій Таран (Автор) — sergey@players.com.ua
© 2021-2024 Players. При використанні матеріалів сайту обов'язковою умовою є наявність гіперпосилання на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням видання Players.